Win-acties Buddha to Buddha op Facebook

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

De sieraden van Buddha to Buddha zijn super mooi. Waar wat is er nu mooier dan een sieraad te winnen? Hou daarvoor de nieuwe Mybuddha Facebookpagina in de gaten. Naast de laatste nieuwtjes en aanbeidingen zullen hier ook regelmatig win-acties worden geplaatst. Op dit moment maak je bijvoorbeeld kans op een Nathalie Small ring.

Wil je hier ook kans op maken, ga dan voor 30 november naar de Facebookpagina en like Mybuddha. En wie weet krijg jij de Nathalie Small ring opgestuurd.

Nathalie Small ring
De Nathalie ring is net als de Edwin een robuuste gevlochten schakelring, na de Batul de meest iconische ring van Buddha to Buddha. Naast de ring zijn er in de Nathalie-reeks ook armbanden, colliers en oorbellen te verkrijgen. De Nathalie Small is een fijne ring met bovenop het Buddha to Buddha logo. Net als alle sieraden, is ook deze ring handgemaakt en van 925 zilver.

Op Mybuddha zijn bijna alle producten van Buddha to Buddha op voorraad. Bestel je voor 23:59, dan heb je hem de volgende dag al in huis. Kan je niet wachten tot morgen? Dan kan kan je ook kiezen om hem vandaag nog te laten bezorgen. Bestel voor 12:00, kies voor vandaag bezorgen en je pakketje wordt tussen 18:00 en 20:00 thuis bij je afgeleverd.

 

Buddha to Buddha gratis verzonden