Buddha to Buddha limited edition

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

De Ben en de Esther armband zijn vanaf nu leverbaar in een speciale gelimiteerde uitvoering. Van elke armband en maat zijn er maar 150 stuks gemaakt. Dit staat op het bijgeleverde certificaat en is gegraveerd in de armband zelf. De armband wordt uiteraard geleverd in een mooie giftbox.

buddha to buddha limited 2016 foto 2

Om de box zit een wikkel waar het nummer op staat en in de box zit ook nog een kaartje, netjes in een leren hoesje. Op het kaartje is ook het nummer vermeld. Daarnaast is het nummer ook nog eens gegraveerd achter op het slot. Het slot is trouwens ook nieuw en uniek alleen voor dit model. De Ben is verkrijgbaar voor 399,00 euro, de Esther kost 625,00 euro.

buddha to buddha limited 2016 foto 3

Er zijn twee uitvoering. De zwarte met een stuk Onyx ingelegd en de witte uitvoering met Bone. De onyx steen geeft je steun, kracht en doorzettingsvermogen en kan je helpen om je doelen te bereiken.

Alle verkooppunten in Nederland konden zich inschrijven en Buddha to Buddha heeft ze vervolgens verloot onder de winkel. Niet alle winkels hebben dus dit exclusieve model op voorraad en ook op internet zijn ze beperkt aanwezig.

bestel limited edition online

Buddha to Buddha gratis verzonden