Summer Sale Easy Fit

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

Hoewel het zomerse weer nog op zich laat wachten, begint bij Buddha to Buddha de Easy Fit Sumer Sale. Scoor nu je Buddha to Buddha kleding met tot maar liefst 30% korting. 

Net als de sieraden is de Easy Fit collectie geïnspireerd op de Buddha to Buddha levensstijl. De Buddha to Buddha kleding heeft een uitgesproken stijl en is ontworpen om jou comfortabel te laten voelen. De Easy Fit collectie staan bekend om hun comfortabele fits en de stoffen zijn zacht op de huid.

Wees er snel bij, want op is op. Ga naar www.buddhatobuddha.com/clothing

Buddha to Buddha kleding sale

De kledinglijn van Buddha to Buddha startte in 2005. Hun eerste collectie, de ‘Easy Fit’ collectie zorgde internationaal voor een grote stimulans van het merk. Veel bedrijven, waaronder ook de grote warenhuizen, wilde graag het merk verkopen. Door deze grote verandering werd Buddha to Buddha verkozen tot ‘Nieuwkomer van het jaar’ tijdens de sieradenbeurs in Parijs.

Buddha to Buddha heren kleding

Buddha to Buddha gratis verzonden