A day at the park

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

Gelegen in de mooiste natuurlijke groene omgeving die Amsterdam rijk is legt boutique festival ‘A Day at the Park’ eenmaal per jaar de nadruk op de mooie dingen des levens. In het Amsterdamse Bos word je getrakteerd op (elektronische)kwaliteitsmuziek, theater, vermaak, heerlijke wijnen en een voortreffelijk culinair aanbod. A Day at the Park en Buddha to Buddha zijn heel goede vrienden. Het prachtige, Amsterdamse sieradenmerk heeft al jaren een eigen area op het festivalterrein.

Buddha to Buddha heeft een echte en een spirituele verbinding met het bruisende muzikale dance scene. Vele top DJ’s en producres over de hele wereld dragen dan ook de tijdloze sieraden van Buddha to Buddha.

Als aanhangers van deze eigentijdse muziek en onze toewijding voor het stimuleren en inspirerende jong muzikaal talent, hebben wij de Buddha to Buddha Embrace live Foundation opgezet. De muziek past bij het karakter en de ziel van ons merk perfect: jong, optimistisch en spiritueel.

Niets is mooier dan jongeren te helpen bij het realiseren van hun dromen. Met Embrace live kunnen we de dance scene ondersteunen door het verstrekken van een platform voor nieuwe top artiesten. Onze missie is om Embrace live een plek te geven bij toonaangevende festivals als, ADE en A Day At The Park (Amsterdam), Dreamfields (Bali) en op het party-eiland Ibiza.

De Stichting streeft ernaar om jong DJ en producer talent scouten in een vroeg stadium en geeft ze een kans om ervaring op te doen voor publiek via onze Embrace live clubavonden en festival podia. Hoewel Buddha to Buddha het concept gecreëerd, is de stichting is volledig onafhankelijk.

Tijdens A Day at the Park kun je, naast genieten van muziek, kennis maken met het ambacht van sieraden maken. Bezoekers kunnen zelf aan de slag en een dagje het échte Buddha to Buddha-gevoel ervaren!

Buddha to Buddha a day at the park

Buddha to Buddha staat al sinds 1997 bekend om de grof geschakelde zilveren armbanden. Deze tijdloze, handgemaakte designs maken Buddha to Buddha armbanden een sieraad voor het leven. Het merk is geïnspireerd door de Buddha to Buddha levenswijze. Kort gezegd draait deze filosofie om bewust leven en vooral genieten, het beste uit jezelf halen op een ongedwongen, relaxte manier. Een oosterse, haast spirituele levenswijze, maar verre van zweverig.

UPDATE 12 juli 2016: Buddha to Buddha heeft nog een video op Facebook gezet waarin Batul Loomans vertelt Buddha to Buddha en A Day in the Park. Naast muziek is er aandacht voor ook meditatie, sieraden maken, maar vooral nieuwe vrienden maken.

Buddha to Buddha gratis verzonden