We create in Amsterdam

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

Buddha to Buddha wil ons iets duidelijk maken. Je draagt niet zomaar een sieraad. Dat wisten we natuurlijk al. Alle sieraden van Buddha to Buddha worden ontworpen in Amsterdam, in hun creatieve thuisbasis. En misschien is dat wel de reden dat de Buddha to Buddha designs zo sterk zijn door de jaren heen. Geen snelle ontwerpen, maar tijdloze creaties, die je je leven lang kan dragen.

We Create in Amsterdam

De eerste armband schetste Batul Loomans op een strand ver weg van hier. Een beetje tekenen op een stukje papier, iets creëren wat er nog niet was. Hij wilde naar een armband toe werken die je moest voelen, waarvan je je bewust was als je hem draagt en die solide en sterk moest zijn. Nu koestert het design team in Amsterdam het erfgoed en borduurt verder op het merk. Iedere armband uniek en toch herkenbaar als Buddha to Buddha.

BtB We Create in Amsterdam

Het ontwerp proces is een proces van schetsen en schetsen en samenwerking met de zilversmid. Want niet alleen moet de armband mooi zijn, het moet ook nog technisch te maken zijn. En bovendien moet de armband lekker zitten. Een sieraad dat je iedere dag kan dragen, dat moet Buddha to Buddha zijn.

 

Buddha to Buddha gratis verzonden