Buddha to Buddha store Antwerpen

Buddha to Buddha vandaag besteld morgen in huis

In Antwerpen (Kloosterstraat 78) opent Buddha to Buddha haar eerste brandstore in samenwerking met Your Premium Store. De winkel is geplaatst in het centrum van Antwerpen en geopend sinds eind oktober. De ligging is ideaal, omdat behalve Belgen ook veel Nederlanders hier winkelen.

Your Premium Store is een wereldwijd erkende retailer die in 2003 is uitgeroepen tot Best Retailer of the World. Net als Buddha to Buddha zijn design, innovatie, trends en premium belangrijke waarden voor Your Premium Store. Vandaar dat deze samenwerking al jarenlang stand houdt.

Buddha to Buddha winkel

In de nieuwe winkel kunnen klanten terecht voor het volledige assortiment en voor wisselde speciale collecties. De speciale collecties zijn de retro collectie, de showpieces, de pronkstukken waar maar één exemplaar van gemaakt is en de gold collection. Een winkel met veel beleving.

Buddha to Buddha flagstore

Buddha to Buddha heeft inmiddels meer dan 500 verkooppunten wereldwijd. Het merk is onder andere verkrijgbaar in Spanje, Noorwegen en de Verenigde Staten. In België heeft het merk ruim 50 verkooppunten in onder andere Gent, Hasselt en Kortrijk.

Buddha to Buddha winkel Antwerpen

Buddha to Buddha foto winkel

Buddha to Buddha gratis verzonden